Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UAB primeşte 9000 de lei din bugetul judeţean pentru organizarea Conferinţei internaţionale ”Legea și provocările ei în domeniul socio-economic și administrativ”

Publicat

universitate

universitatea 1 decembrie Consilierii județeni vor avea de aprobat, în ședința de joi, 23 iulie, încheierea acordului de asociere între județul Alba și Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, în vederea organizării Conferinţei internaţionale ”Legea și provocările ei în domeniul socio-economic și administrativ”, cu ocazia împlinirii a 22 de ani de la înființarea Specializării Drept. 

Potrivit proiectului, pentru organizarea conferinței ”Legea și provocările ei în domeniul socio-economic și administrativ” la Alba Iulia, în perioada 29 octombrie – 1 noiembrie, Universității ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia i se va aloca suma de 9.000 lei din bugetul propriu al județului Alba.

Universitatea “1 Decembrie 1918” Alba Iulia, prin Departamentul de Științe Juridice și Administrative din cadrul Facultății de Drept și Științe Sociale, își propune să organizeze Conferinţa internaţională ”Legea și provocările ei în domeniul socio-economic și administrativ” – ” Law and its challenges in socio-economic and administrative field”, cu prilejul împlinirii a 22 de ani de la înființarea Specializării Drept, din cadrul Universității ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

Bugetul estimativ al acestei conferințe este de 36.100 lei. Fondurile necesare finanțării acestei conferințe provin din contribuția județului Alba, contribuția Universității ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia și alte surse, provenite din donații sau sponsorizări.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax