Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UAB: Studenții care au plecat pentru o perioadă acasă nu vor mai fi primiți în cămine. Măsura este valabilă până în 31 martie

sediu UAB Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia

Publicat

Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a anunțat, vineri, că a dispus câteva măsuri administrative în căminele studențești, în contextul extinderii epidemiei de coronavirus.

Astfel, potrivit anunțului postat pe pagina de Facebook a universității albaiuliene, studenților cazați în căminele studențești care au ales să plece din cămine la adresa de domiciliu le este interzisă intrarea în cămine până la data de 31 martie 2020, cu posibilitatea prelungirii termenului dacă situația o impune.

De asemenea, cazarea rudelor sau a apropiaților studenților cazați în căminele studențești in baza art.9 din Contractul de cazare este interzisă până la data de 31 martie 2020, cu posibilitatea prelungirii termenului dacă situația o impune.

Reprezentanții UAB au mai anunțat că nu se vor primi cereri pentru cazarea studenților în cămine, până la data de 31 martie 2020, cu posibilitatea prelungirii termenului dacă situația o impune.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate