Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UDMR Alba acuză o fraudă electorală la Lopadea Nouă. Două persoane cu vize de flotant ar fi încălcat legea

Publicat

Reprezentanții UDMR Alba acuză o posibilă fraudă electorală în comuna Lopadea Nouă. Mai exact, președintele formațiunii politice județene, Arpad Ladanyi, a declarat că două persoane ar fi obținut viză de flotant pe adresa unei reședințe la care nu locuiesc efectiv și în acest fel ar fi votat fraudulos la alegerile de astăzi. 

Arpad Ladanyi a declarat pentru alba24.ro că una dintre cele două persoane vizate și-a obținut viza de flotat în data de 22 septembrie, dar nu a locuit niciodată pe raza comunei Lopadea Nouă, însă astăzi a votat în comuna respectivă.

De asemenea, și a doua persoană care, potrivit reprezentanților UDMR, și-a obținut viza de flotant la o adresă la care nu locuiește efectiv, a votat tot la Lopadea Nouă.

”Cel puțin două persoane care nu locuiesc de fapt în comuna Lopadea Noua și care si-au stabilit reședința în mod fictiv in comuna obținând viza de flotant au votat fraudulos. UDMR – Organizația Județeană Alba formulează plângere împotriva tuturor persoanelor care fraudeaza legea, care comit fraudă electorală votand în baza unei reședinte fictive. S-a formulat plângere împotriva numitei B. L. și împotriva lui B. I. De asemenea, solicităm tragerea la răspundere penală și a complicilor”, a declarat Arpad Ladanyi pentru alba24.ro

Președintele UDMR Alba a mai precizat că luni va formula o plângere penală pe care o va înainta către Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud.

sursă foto: arhiva alba24.ro, rol ilustrativ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax