Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UDMR și-a depus candidaturile pentru Consiliul Județean Alba. Un avocat, o profesoară și un pensionar vor funcții în administrația județeană

Publicat

prefectura institutia prefectului consiliul judetean alba Reprezentanţii Uniunii Democrate Maghiare din România (UDMR) au depus luni, 25 aprilie, la Biroul Electoral Judeţean Alba, lista de candidaturi pentru Consiliul Judeţean, la alegerile locale din iunie 2016.

Un avocat, o profesoară și un pensionar sunt cei trei membrii UDMR Alba care vizează funcții în administrația județeană.

Luni, 25 aprilie, Biroul Electoral de Circumscripție Județeană nr.1 Alba a analizat lista de candidați și propunerile pentru funcția de consilier județean al județului Alba, depuse de Uniunea Democrată Maghiară din România (UDMR) împreună cu lista de susținători și documentele pe care trebuie să le conțină dosarele de candidatură, aferente fiecărui candidat (copia actului de identitate, declarația de acceptare a candidaturii, declarațiile de avere și de interese, declarația pe propria răspundere în sensul că a avut sau nu calitatea de lucrător al Securității sau colaborator al acesteia).

Biroul Electoral Județean Alba a admis candidaturile pentru funcția de consilier județean al județului Alba din partea UDMR și a înregistrat lista de candidați depusă de partid pentru alegerea Consiliului Județean Alba din data de 5 iunie 2016, după cum urmează:

1. Arpad Csaba Ladanyi – avocat

2. Helga Lorincz – profesor

3. Antal Peter – pensionar

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax