Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Uleiul cosmetic – soluția perfectă pentru un păr sănătos (P)

Publicat

Uleiul de păr reprezintă un produs cosmetic format dintr-un ulei de bază și un amestec de uleiuri esențiale. Cele din urmă conțin elemente naturale și se evaporă instantaneu în structura firului de păr după utilizare. Astfel șuvițele capătă un aspect neted și luminos până la următoarea spălare.

Uleiul de bază este presat la rece, pentru ca produsul să își păstreze calitățile și să rămână valabil pentru o perioadă îndelungată.

Remediile care au la bază doar un simplu component și anume uleiul pur, sunt perfecte pentru îngrijirea firelor afectate cu vârfuri despicate.

Formula acestora accelerează procesul de regenerare și lasă un aspect sănătos.

Uleiul pur completează deficitul de grăsimi naturale produse în mod firesc de scalp și oferă o protecție fiabilă împotriva factorilor externi. Compoziția sa nutritivă saturează fibra capilară cu un complex de micronutrienți utili și restabilește elasticitatea firelor degradate. După aplicare, părul capătă un aspect ferm, neted și catifelat.

În prezent, mărcile mondiale lansează anual o gamă variată de uleiuri pentru păr https://makeup.ro/categorys/221497/, dezvoltate pentru îngrijirea complexă a șuvițelor.

 

Beneficiile și proprietățile uleiului pentru păr

Oferă o protecție termică

Uleiul nutritiv previne degradarea termică și mecanică, provocată de factorii externi și aparatele de styling.

Lasă un aspect neted

Produsul cosmetic se aplică pe părul ușor umed sau total uscat, pentru obținerea unui aspect neted și ușor de pieptănat. Acesta este perfect pentru coafarea părului problematic și neutralizarea efectului static.

Menține și intensifică nuanța părului

Datorită complexului de elemente esențiale, uleiul asigură șuvițelor o protecție fiabilă împotriva radiației solare UV, ce distruge în mod direct pigmentul firelor de păr. Produsul cosmetic intensifică și menține culoarea buclelor vopsite.

Regenerează vârfurile despicate

Dacă vrei să-ți menții lungimea părului aplică o cantitate moderată de ulei nutritiv pe vârfurile despicate. Formula sa activă este potrivită pentru părul uscat, fragil și deteriorat.

Reflectă o strălucire naturală

După aplicarea uleiului, părul capătă un aspect luminos și plin de vitalitate. Acesta este perfect pentru etapa finală a coafurii.

Cum folosești corect un ulei de păr?

Specialiștii recomandă aplicarea uleiului pe șuvițele umede, deoarece în asemenea mod elementele nutritive pătrund în structura firelor și nu se diluează. Este important să nu utilizezi o cantitate exagerată: aplică câteva picături de ulei în palmă, apoi tamponează ușor părul.

Uleiul natural de argan – Ideal pentru părul colorat și subțire

Formulele cosmetice ce au la bază ulei natural de argan sunt perfecte pentru hidratarea firelor uscate și deteriorate. Compoziția acestora activează procesul de regenerare și menține umiditatea în foliculii de păr, datorită complexului organic de elemente utile.

sursă foto:pixabay.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax