Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident cu doi morţi pe DN 7, lângă Vinţu de Jos

Publicat

trafic

Timp de câteva ore, traficul rutier pe DN 7 Sebeş – Orăştie a fot întrerupt, luni, în zona Lutsch 2000, între localităţile Şibot şi Vinţu de Jos, din cauza unui accident.
Conform Inspectoratului Judeţean de Poliţie, în jurul orei 12:30, un autoturism a intrat în coliziune cu o autoutilitară. Un bărbat şi o femeie, ambii din Cugir, pasageri în autoturism au decedat pe loc, iar conducătoarea autoturismului şi un al treilea pasager au fost răniţi grav, suferind multiple fracturi. Cauza  accidentului a fost neasigurarea la schimbarea direcţiei de mers sau depăşirea neregulamentară. Cercetările continuă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. JJK

    vineri, 05.11.2010 at 17:11

    daca nu stitzi cauza accidentului nu mai publicatzi articole doar sa va aflatzi in treaba !! alina…poate te paste un proces asa de dragul de a nu mai scrie tu tot ce`tzi vine prin minte !!! „neregulamentar” este ce scri tu ! daca nu sti ! abtzine`te !

    • admin

      vineri, 05.11.2010 at 18:21

      Poate ne spui care a fost cauza accidentului… poate ca sti mai multe decat ne-au transmis in comunicat cei de la politie.

  2. Cristi

    vineri, 05.11.2010 at 19:12

    @JJK, spune-ne tu cauza accidentului, dar in limba romana si cu gramatica limbii romane invatata, ok?
    Daca se depasea regulamentar, se mai producea accidentul? Atunci unde vezi tu problema in exprimarea comunicatului de la POLITIE?

    Sterge-ti mucii, invata sa scrii, spune-i celui care a facut accidentul ca a pus vietile altor oameni in pericol si apoi da o nota revoltei din tine.

    Daca esti asa de curajos, de ce nu-ti dai macar numele adevarat?

    Mai citeste inca o data articolul si apoi lasa un comentariu decent. Crezi ca poti?

    • adriana

      vineri, 05.11.2010 at 22:54

      auzi ma cristi fatza de maimutza….dak ai carnet poti sa mergi sa te spanzuri….k orice tampit stie k dak schimbi directia de mers tre sa te asiguri…chiar dak iti face nush cine semne …. asa k ciocu mic si….informeaza-te inainte sa vb!!!!! ceaules!!

  3. craciun

    sâmbătă, 06.11.2010 at 16:35

    imi pare sincer rau pt ce sa intamplat…din ce am auzit de aici shi din ce spun politistii nu conducatoarea masinii in care se aflau ceiu 4 a fost d vine…ci tzaranu din dubitza…asta se intampla cand totzi devin soferi peste noapte…imi pare rau pt cele intaplate…condoleantze familiei…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax