Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ultima zi de Alba Fest®2018: Inna, Carla’s Dreams, Paraziții, Antonia, Alex Velea, Sore și Feli

Publicat

alba fest 2018 2

Distracția continuă la Alba Iulia, în ultima zi de Alba Fest 2018, cu cele mai tari hituri românești. Inna, Carla’s Dreams, Antonia, Alex Velea, Paraziți, Sore și Feli sunt artiștii care vor urca pe scenă, duminică, în Piața Cetății. Din program nu va lipsi spectacolul de artificii denumit „AlbaFest H.I.T. (High Intensity Thrills)”.

De la ora 12:00 va avea loc Ceremonialul Schimbului de Gardă, apoi de la ora 13.00, Fanfara Centrului de Cultură „Augustin Bena” va susține un concert, pe esplanada Catedralei Ortodoxe.

De la ora 18:00, pe scenă vor urca Inna, Alex Velea, Sore, Antonia și Feli. La ora 22.30 este programat spectacolul de artificii AlbaFest H.I.T. „High Intensity Thrills”. Pe scenă vor urca apoi Paraziții și Carlas Dreams. De la ora 23:30 distracția se mută la After Party Stage Summer – Cazarma militară.

Vedeți mai jos video de la concertele care au avut loc în cea de-a doua zi de Alba Fest:

Cu cele mai tari hituri românești s-au auzit la Alba Iulia și în cea de-a doua zi de Alba Fest® 2018. Smiley, 3SudEst, Alina Eremia, B.U.G Mafia, sunt doar o parte dintre artiștii care au urcat pe scenă, în a doua zi de festival.

Sâmbătă, în cea de-a doua zi de Alba Fest 2018, de la ora 18.00, pe scena din Piața Cetății au urcat B.U.G. Mafia, Alina Eremia, Freestay, 3SE, What’s Up, Mira, Smiley.

Chiar dacă spectacolul a început sub amenițarea furtunii, vântul puternic provocând probleme destul de serioase scenei, până la final, în Piața Cetății din Alba Iulia, muzica și miile de oameni au învins amenințarea vremii. Mai jos puteți vedea câteva selecțiuni din timpul concertelor.
Spectacol de lasere și BUG MAFIA

Filmare cu drona la concertul lui Smiley

Concertul trupei 3 Sud Est

FREESTAY

WHAT s UP

ALINA EREMIA

Vezi și FOTO-VIDEO: Alba Fest® 2018/ Andra, Vanotek, Nicoleta Nucă, Irina Rimes, Jo, Guess Who, Fly Project și Lidia Buble

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax