Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ultimele detalii despre alegerile interne în PDL Alba. Vezi când se votează conducerea organizaţiei judeţene şi de tineret

Publicat

În cadrul unei conferinţe de presă organizate vineri la sediul PDL Alba, senatorul Alexandru Pereş a anunţat zilele în care vor avea loc alegerile interne atât la seniori, cât şi la tineret. Până acum, au fost aleși președinții în patru organizații de orașe: Alba Iulia, Baia de Arieș, Ocna Mureș și Zlatna. În această toamnă, PDL organizează alegeri în toate filialele, iar, în 23 noiembrie, la Alba Iulia va avea loc Conferința Județeană, cu 750 de delegați invitați, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Democrat-liberalii vor avea parte de două luni pline. Prima pe listă este în data de 24 octombrie când vor avea loc alegerile pentru organizaţia municipală a tinerilor PDL. Aceasta va avea loc la sala de conferinţe de la Hotelului Parc, de la ora 16.00, cu participarea a aproximativ 120 de delegaţi. Pe listele candidaţilor pentru pentru funcţia de preşedinte se regăsesc Alexandra Cârstoiu şi Bogdan Păunescu. În prezent, preşedinte la această organizaţie este Dan Opruţa.

În data de 2 noiembrie de la ora 10.00 la Casa de Cultură a Studenţilor vor avea loc alegerile biroului permanent judeţean al TDL, la care sunt aşteptaţi în jur de 400 de membri.

În data de 9 noiembrie vor avea loc alegerile în Regiunea 7 Centru pentru desemnarea candidatului PDL la prezidenţiale. Pentru acestea s-au înscris pe listă trei membri: Cătălin Predoiu, Gheorghe Falcă şi Simina Creţu. În judeţul Alba vor fi amenajate 15 secţii de vot din care 11 în oraşe şi cinci în comune mari. Pentru aceste alegeri vor avea drept de vot 8.000 de membri de partid.

Ultimele alegeri de anul acesta pentru PDL vor avea loc în data de 23 noiembrie când 750 de delegaţi se vor reuni la Casa de cultură a Sindicatelor pentru a alege Biroul Permanent Judeţean.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax