Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Ultimele pregătiri la unităţile de învăţământ din Cugir, pentru a primi elevii, în prima zi de şcoală

Publicat

Cu câteva zile înainte de începerea cursurilor în noul an şcolar 2012-2013, unităţile de învăţământ din Cugir sunt pregătite pentru întâmpinarea elevilor. În toate şcolile au fost derulate lucrări de igienizare, curăţenie generală, reparaţii, în aşa fel încât copiii să aibă condiţii bune pentru participarea la ore.

La Colegiul Tehnic „I.D. Lăzărescu” au fost igienizate cabinetele şi laboratoarele, au fost zugrăvite holurile şi, prin contribuţia unei firme de mobilă din Sebeş, au fost reparate blaturile meselor din cancelarie şi din birourile conducerii unităţii de învăţământ.

La Colegiul Naţional „David Prodan”, a fost zugrăvit spaţiul laboratorului de chimie, au fost înlocuite instalaţiile electrice şi cele din grupurile sanitare.

La Şcoala Gimnazială cu clasele I-VIII Nr. 4 „Singidava” Cugir au fost executate lucrări de zugrăvire a claselor, pardoseala veche a fost schimbată, a fost amenajat terenul de sport – au fost vopsite bările de la porţile de fotbal şi panourile de baschet -, iar centrala de la subsolul clădirii a fost dezafectată. Cele două clase pregătitoare sunt dotate cu mobilier adecvat pentru vârsta elevilor, toaletele şi chiuvetele au fost schimbate şi a fost amenajat şi un podium, pentru ca micuţii să ajungă la tabla pe care vor scrie.

La Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 3 Cugir au fost zugrăvite coridoarele şi unele săli de clasă din sediul vechi, au fost înlocuite instalaţiile electrice şi amenajate spaţiile pentru clasa zero.

Sorin GIURCA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax