Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ultimul sondaj politic din an: Cum au evoluat PSD, PNL, AUR și USR la finalul anului 2022, în preferințele românilor

Publicat

PSD este primul partid din România în preferințele cetățenilor cu drept de vot dar a pierdut un procent față de luna trecută, de la 40% la 39%, arată ultimul sondaj din an.

Partenerul de guvernare al PSD, PNL, crește ușor față de luna precedentă de la 17% la 18%. Partidul AUR crește de asemenea cu două procente, de la 15 la 17% iar USR scade ușor de la 11% la 10%. UDMR se menține la 5 %.

Datele sunt dint-un sondaj realizat de Avangarde la comanda PSD.

Sondajul a fost realizat în perioada 15 -23 decembrie pe un eșantion de 907 subiecți, prin metoda door-to-door (teren), având o marjă de eroare de 3, 1%.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gelu Stoian

    vineri, 31.12.2021 at 15:13

    ” Avangarde ” este avant-garda Armatei Rosii a PSD-ului !!!!! Nu Inteleg de ce,in ” ultimul sondaj ( de opinie, nota redactiei ! ) din an „, ” Comandat de PSD „, PSD-ul ARE Doar 39%, si NU vreo 90 si ceva %, cum avu tovarasul Ion ” Ilici ” Iliescu la ” Primele alegeri libere ” de dupa 1947, cele TRUCATE de COMUNISTI, cand a devenit Presedintele Romaniei, Din Parte FNS-ului cu acest scor ( nu-mi aduc aminte decat ca afost mai mare de 90 !) zdrobitor, insa REAL ! Si nici DE CE haAUR ar ” Creste ” de la 15 LA 17% ( Chipurile !!!!!! ), iar PNL, aripa Matu Citu,” creste usor ” cu un procent, in timp ce USR ( PLUS ) ar scadea, TOT ” usor „, TOT cu un SINGUR PROCENT, IDENTIC CU Scaderea PSD, Cresterea haAUR ( cu DOUA procentTE ) SI ” Scaderea” USR PLUS, DECAT in CAZUL Ca acest ” Avargarde ” A DONAT PSD-ului REZULTATUL Comandat ( VISAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ) de CATRE PSD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax