Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ultimul „Test de Sinceritate” înainte de campania electorală: Hava şi Atanasiu, invitaţi la două ediţii speciale ale emisiunii noastre

Publicat

Cu doar câteva zile înainte de a se da startul oficial al campaniei electorale, Alba24 v-a oferit posibilitatea să luaţi „la cald” pulsul partidelor politice şi să aflaţi de la liderii USL şi PDL Alba cu ce vor ieşi în faţa electoratului. Ultimul „Test de Sinceritate” înainte de campanie a fost dat de deputatul PNL Teodor Atanasiu şi preşedintele PDL Alba, Mircea Hava, în cadrul a două emisiuni speciale ce au fost înregistrate vineri.

Mircea Hava a fost prezent în studioul Alba24 la ora 17.00, oră până la care i-aţi putut adresa şi întrebări pe site-ul nostru. Jurnalistul Dan Lungu l-a provocat să dezvăluie care sunt atuurile PDL la aceste alegeri locale.

Teodor Atanasiu a dat „Testul de Sinceritate” la ora 18.00, iar şi lui i-aţi putut adresa întrebări pe adresa redacţiei noastre sau postând comentarii la acest articol. Omul politic a vorbit despre neaşteptata transformare a Opoziţei în Putere şi planurile USL Alba pentru strângerea a cât mai multe voturi din partea cetăţenilor.

Emisiunile vor fi difuzate săptămâna viitoare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. MIRCEA TRIFU

    vineri, 04.05.2012 at 12:55

    pt.MIRCEA HAVA.As vrea sa stiu de unde a invatat gesturile alea pe care le face cu mainile.din filme cu DE NIRO??sau de la BUCURESTI??2.care-i suma totala pe care a incasat-o de la SABAU sub forma de comision???

    • @

      vineri, 04.05.2012 at 16:00

      pt. MIRCEA TRIFU . Cati bani datorezi statului roman? Faptul ca ti-ai trecut toate proprietatile pe numele mamei tale crezi ca te scuteste de plata datoriilor? Cum iti permiti sa emiti acuzatii bazate pe supozitii cand tu esti unul dintre cei care „trag tepe ” la greu?

      • MIRCEA TRIFU

        vineri, 04.05.2012 at 19:17

        @,FACI niste acuzatii mincinoase.E usor sa le faci ANONIM si sa minti.Poate o sa inveti ceva de la mine.Maca curajul de ati da numele ..ar fi un inceput pt. dezv. pers. tale..

  2. mircea trifu

    vineri, 04.05.2012 at 17:40

    pt. TEODOR ATANASIU.Daca veti cistiga alegerile veti face un audit la consiliul judetean si la primarie???vom putea sti si noi vreodata citi bani cheltuie primaria ALBA IULIA pe delegatii,pe sarbatori,pe taieri de panglici,pe festivitati absurde etc. Adica veti da publicitatii un tabel ca sa vada lumea cum s-au admin. banii??

    • vanPersie

      joi, 17.05.2012 at 10:24

      asa ca sa nu mori prost…ca oricum o faci, toate aceste lucruri sunt controlate de curtea de conturi de organe ale statului de D.N.A si asa mai departe…ce s-ar intmpla daca pt fiecare lucru care este facut de o institutie publica ar trebui facut un tabel ca sa vada nu stiu ce terchea-berchea cum a fost platita factura?? nu va dati seama ce penibilitati cereti??sau credeti ca asta este marea voastra menira sa faceti dreptate..asa de parca voi ati fi cei mai curati..si oricum umflaciunea nu va castiga nimic.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax