Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ultimul weekend pe gheaţă, din această iarnă, la Alba Iulia. Duminică se închide patinoarul din Piaţa Cetăţii

Publicat

Reprezentanţii Primăriei Alba Iulia invită locuitorii, în acest weekend, la ultima distracţie pe gheaţă din această iarnă. De duminică seara, patinoarul din Piaţa Cetăţii îşi încetează activitatea, astfel că pasionaţii sportului pe patine mai au doar trei zile la dispoziţie, în acest sezon.

Reamintim că patinoarul din Piaţa Cetăţii a fost deschis în 15 decembrie, anul trecut, cu ocazia sărbătorilor de iarnă şi a reprezentat un punct de atracţie pentru albaiulieni şi turişti. Reprezentanţii administraţiei locale promit că şi în sezonul următor vor fi amenajate puncte de distracţie în zonă.

Biletul de intrare la patinoar costă 10 lei, pentru o oră şi jumătate, iar cei care doresc să închirieze patine trebuie să plătească în plus 10 lei. Vineri, patinoarul funcţionează de la ora 14.00 la 21.30, iar sâmbătă şi duminică, de la ora 10.00 la 21.30.

Vă invităm să revedeţi aici imagini de la spectacolul de deschidere a patinoarului, din decembrie anul trecut.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax