Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ultra-maratonistul aiudean Levente Polgar va alerga 100 de km în Spania, pentru Centenarul Marii Uniri

Publicat

Pe 15 septembrie, ultra-maratonistul aiudean Levente Polgar, împreună cu un membru al Ambasadei României din Spania vor parcurge pe jos 100 de kilometri, într-o singură zi, din Madrid până în Segovia, purtând însemnele Centenarului Marii Uniri şi ale României, pentru a marca astfel cu fiecare kilometru parcurs câte un an care a trecut de la Marea Unire din 1918.

Evenimentul a fost anunțat pe o rețea de socializare de Ambasada României în Spania.

„Parcurgerea pe jos a 100 de kilometri din Madrid până în Segovia, în decurs de o singură zi, este felul în care un membru al Ambasadei şi ultra-maratonistul român Polgar Levente Ioan vor sărbători pe 15 septembrie cei 100 de ani care au trecut de la Marea Unire.

În dimineaţa zilei de sâmbătă, în Madrid va fi dat startul unei curse de alergare de 100 de kilometri, cu capătul în Segovia, care urmează traseul Camino de Santiago.

Printre sutele de participanţi se vor afla şi cei doi români, care vor parcurge întregul traseu purtând însemnele Centenarului Marii Uniri şi ale României, pentru a marca cu fiecare kilometru parcurs câte un an care a trecut de la Marea Unire din 1918.

Compatriotii care vor să-i susţină pe cei doi şi se vor afla pe 15 septembrie în oraşele de pe traseul cursei – Manzanares El Real, Mataelpino, Navacerrada, Cercedilla şi Segovia – pot solicita detalii la adresa de email: mihai.sirbu@mae.ro”, este mesajul postat de Ambasada României în Spania, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax