Connect with us
Publicitate

AIUD

Ultramaratonistul Polgar Levente va participa la o nouă ediție Tor des Geants – cel mai dur ultramaraton din lume, în Italia

Publicat

Ultramaratonistul Levente Polgar va participa în perioada 8 – 14 septembrie la TOR330 – Tor des Geants 2024, cel mai dur ultramaraton montan din lume.

Anul trecut, acesta a fost prima persoană cu o infirmitate care a reușit să termine competiția de alergare montană extremă, zi/noapte, pe o distanță de 330 de kilometri, prin Alpii italieni. 

„A rămas fix o lună până voi lua startul din nou la Tor des Geants top cel mai dur ultramaraton montan din lume! Multe întrebări au primit răspuns anul trecut parcurgând în întregime traseul de 330 km plus un mic „bonus” de 21 km. Acum știu ce mă așteptă și voi încerca să țin de un plan bine stabilit: focus, alimentație, hidratare , suplimente, odihnă, echipamente!

Dacă am emoți? Normal și firesc să am! Mulțumesc frumos tuturor celor care îmi sunteți alăturea”, a scris Polgar Levente, pe pagina de Facebook.

Polgar Levente este legitimat la CSM Unirea Alba Iulia.

Despre Tor des Geants – proba de 330 km alergare montană în Alpii italieni

Competiția TOR330 – Tor des Geants® este o cursă care îmbină distanța lungă cu stilul individual al alergătorilor.

Cursa nu impune nicio etapă obligatorie, iar câștigătorul este alergătorul care finalizează cursa în cel mai scurt timp, făcând propriile sale decizii cu privire la când și cât timp să se oprească pentru odihnă și înviorare.

Tor des Geants este prima cursă de acest fel care acoperă o întreagă regiune, alergând pe potecile sale spectaculoase de la poalele celor mai înalte vârfuri din Alpi și prin Parcul Natural Gran Paradiso și Parcul Regional Mont Avic.

Traseul se întinde pe o distanță de 330 km, cu o diferență de nivel de peste 24.000 m. Timpul maxim pentru finalizarea cursei este de 150 de ore.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate