Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un accident rutier petrecut sâmbătă seara repune pe tapet propunerea unui consilier local din Alba Iulia. Sens giratoriu, în zona Bărăbanț

Publicat

collage Un accident rutier petrecut sâmbătă seara, la intersecția străzilor Alexandru Ioan Cuza, Mureșului și Gării din cartierul Bărăbanț al municipiul Alba Iulia, dă apă la moară consilierului local Mircea Trifu, care a lansat o acțiune prin care va strânge semnături pentru a solicita Primăriei să facă un sens giratoriu în zona respectivă. 

În accidentul de sâmbătă seara au fost implicate două mașini, un autoturism marca Opel și un taxi marca Mercedes, ambele înmatriculate în Alba. Potrivit unui martor, în urma impactului, clientul aflat în taxi a fost rănit și a ajuns la spital.

Consilierul local Mircea Trifu a explicat, în câteva comentarii postate pe rețeaua de socializare Facebook, că va începe strângerea de semnături pentru realizarea unui sens giratoriu în zonă, deoarece susține acesta „intersecția respectivă e mereu producătoare de accidente” și „există riscul să moară oameni”.

Mesajele internauților nu au întârziat să apară. În timp ce unii consideră necesară realizarea unui sens giratoriu, alții cred că o parte din vină o au parapeții metalici montați pe marginea străzii Alexandru Ioan Cuza, care împiedică vizibilitatea conducătorilor auto ce ies cu autoturismele de pe străzile secundare.

UPDATE: La data de 14.01.2017, în jurul orelor 17.40, G.M., de 59 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mureşului din Alba Iulia, la intersecţia cu strada Alexandru Ioan Cuza, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din acelaşi municipiu, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din Alba Iulia, pasager în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Keo

    duminică, 15.01.2017 at 09:45

    Amenajarea unui nou giratoriu(al patrulea pe o distanta de 1500 m, de la Ambient la Penny Ampoi) nu ar face decat sa ingreuneze circulatia si sa creasca nivelul noxelor. Asigurarea vizibilitatii corespunzatoare prin inlaturarea gardurilor de protectie/inlocuirea acestora pe o distanta de minim 30 metri(pe str. Alexandru I. Cuza intersectie cu Muresului) ne-ar facilita considerabil siguranta la iesirea din Barabant(vorbesc ca si sofer care aproape zilnic foloseste aceasta intersectie). De unde si pana unde se erijeaza „trifu” in reprezentant al barbantenilor/balaurilor??? Nu stiu sa se fi mutat in Barabant sau sa fi fost ales de comunitate sa ne reprezinte… Sa-si vada de treburile sale… Deci, nu giratoriul ar fi solutia ci asigurarea vizibilitatii in intersectie pentru soferii/conducatorii auto care ies de pe strada Muresului si se inscriu pe strada Alexandru Ioan Cuza…Primaria Alba Iulia, SE AUDE?????

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax