Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un administrator de firmă şi două persoane fizice din Cîmpeni, cu dosare penale pentru furt de energie electrică

stalp retea electrica

Publicat

Alte trei imobile, racordate ilegal la reţeaua de energie electrică, au fost descoperite de poliţişti împreună cu reprezentanţi ai societăţii de distribuţie a energiei electrice. Proprietarii acestora s-au ales cu dosare penale.

Potrivit IPJ Alba, vineri, cu ocazia unor controale efectuat pe raza oraşului Cîmpeni, poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Oraşului Cîmpeni împreună cu reprezentanți ai societăţii de distribuție a energiei electrice au identificat trei imobile, unul aparţinând unei societăţi comerciale şi două aparţinând unor persoane fizice, care erau racordate la reţeaua de electricitate cu ajutorul unor circuite artizanale ce ocoleau echipamentele de măsurare.

Faţă proprietarii imobilelor a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de “executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 92 din Legea nr. 123/2012 privind energia electrică şi gazele naturale şi „furt” faptă prevăzută şi pedepsită de art. 228 din Codul Penal.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate