Connect with us
Publicitate

BLAJ

Un adolescent de 16 ani din Alba și-a bătut iubita, o minoră de 17 ani. S-a ales cu un ordin de protecție timp de jumătate de an

Publicat

Un ordin de protecție a fost emis pe numele unui adolescent de 16 ani din Alba. Ordinul de protecție a fost emis de Judecătoria Blaj, după ce iubita sa a fost victima violenței domestice.

Mai exact, tânărul de 16 ani din satul Bălcaciu și-a bătut iubita, o minoră de 17 ani. Drept urmare fata a mers la poliție și l-a reclamat.

Ordinul de protecție a fost emis de magistrații din Blaj vineri, 6 ianuarie 2024.

Interzis să se mai apropie de fată timp de jumătate de an

Motivarea instanței a devenit publică fiind disponibilă pe portalul CSM, rejust.ro. Din documentele depuse la dosar rezultă că cei trei aveau o relație de aproape trei ani.

Însă, pe fondul geloziei, din partea tânărului, relația ar fi fost una tensionată.

Motivul pentru care fata a cerut ordin de protecție, este o agresiune comisă de tânăr în data de 1 ianuarie 2024.

Atunci, în jurul orelor 00:10 – 00:15, în timp ce minora se se afla pe o stradă din localitate, ”în urma unor discuții în contradictoriu, agresorul i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnul în zona feţei si în zona corpului”, se arată în motivarea instanței.

Magistrații au admis cererea fetei și au emis un ordin de protecție pe numele agresorului. Timp de șase luni acesta nu mai are voie să se apropie de casa fetei, de ea, sau de liceul la care învață.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    sâmbătă, 06.01.2024 at 16:15

    Ce să înţeleg ? Că ăla de 16 ani e adolescent şi aia de 17 e minoră. Deci adolescentul de 16 ani va deveni la anul, minor. O fi bun raţionamentul ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax