Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un adolescent de 16 ani din Baia de Arieş s-a izbit cu un moped de un zid. A ajuns la spital cu leziuni la cap

Publicat

Un minor de 16 ani din Baia de Arieş a ajuns la spital cu leziuni în zona capului, după ce s-a izbit cu un moped de un zid din beton. Acesta nu deţinea permis de conducere şi este cercetat penal.

Marţi, ora 00.26, Poliţiştii din Baia de Arieş au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada  Republicii din Baia de Arieş, s-a produs un accident rutier. Echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că B.C. (16 ani) din Baia de Arieş, în timp ce conducea un moped pe strada Republicii din oraş nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra motoscuterului şi a intrat în coliziune cu un zid din beton.

În urma accidentului, minorul a suferit leziuni în zona capului precum şi escortații multiple şi a fost transportat la spitalul din Alba Iulia pentru investigaţii şi îngrijire de specialitate.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, motiv pentru care, pe numele său au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax