Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un adolescent de 16 ani din Blaj a provocat ACCIDENT la Valea Lungă şi a părăsit locul faptei. Şi cel care i-a dat maşina este cercetat

Publicat

minor la volan Zi cu ghinion, miercuri, 13 aprilie, pentru un adolescent de 16 ani din Blaj, care a “dat o tură” cu o maşină şi a produs accident. A părăsit locul faptei, dar a fost identificat de poliţişti, care-l cercetează acum pentru conducere fără permis şi i-au deschis dosar penal şi celui care i-a încredinţat maşina, un tânăr de 29 de ani.

Potrivit IPJ Alba, în 13 aprilie, în jurul orei 21.30, poliţiştii din Valea Lungă au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale. După producerea accidentului, şoferul unuia dintre autoturismele implicate în tamponare a părăsit locul producerii acesteia.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din Valea Lungă, împreună cu poliţiştii din Cenade, acesta a fost identificat ca fiind un minor, în vârstă de 16 ani, din municipiul Blaj.

Totodată, poliţiştii au stabilit că autoturismul i-a fost încredinţat minorului de către un tânăr de 29 de ani, din Blaj, pentru a fi condus pe drumurile publice, cu toate că avea cunoştinţă de faptul că minorul nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de minor, cercetările sunt continuare sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis, iar faţă de tânărul care i-a încredinţat autoturismul, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de încredinţarea unui autoturism, pentru a fi condus pe drumurile publice, unei persoane care nu posedă permis de conducere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate