Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un adolescent de 16 ani şi un tânăr din Ocna Mureş, arestați preventiv pentru viol. Au întreţinut relaţii sexuale cu minore de 11 ani

Publicat

Doi tineri din Ocna Mureş au fost reţinuţi de poliţişti sub acuzaţia de viol, fiind cercetaţi după ce au întreţinut relaţii sexuale cu două minore de 11 ani. Cei doi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba și au primit mandate de arestare preventivă pentru 29, respectiv 19, zile.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba i-au reţinut pe cei doi pe o durată de 24 de ore, marţi, pe bază de Ordonanță de reţinere. Minorul de 16 ani şi un tânăr de 26 de ani, T.A., ambii din Ocna Mureş, sunt cercetaţi sub aspectul comiterii  infracţiunii de viol.

Din probele administrate a rezultat că minorul de 16 ani, profitând de imposibilitatea victimei, o minoră de 11 ani, de a-şi exprima voinţa din cauza vârstei, a întreţinut cu aceasta relaţii sexuale de bunăvoie, la data de 14 aprilie.

În cazul bărbatului de 26 de ani, poliţiştii au stabilit că acesta a întreţinut trei raporturi sexuale cu o minoră de 11 ani,  primul dintre acestea, în vara anului 2012, fiind săvârşit prin constrângere, sub ameninţarea cu acte de violenţă şi profitând de imposibilitatea victimei de a-şi exprima voinţa. Ultimul raport sexual a fost săvârşit la data de 19 aprilie.

Cei doi suspecţi au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest  Preventiv  Alba, iar în urma prezentării Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, au primit mandate de arestare preventivă pentru 29, respectiv 19 zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax