Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un adolescent din Cluj, prins în timp ce încerca să fure patru geci dintr-un magazin din Alba Mall. Anterior, reuşise să sustragă haine în valoare de 1.760 lei

Publicat

pol

Un adolescent în vârstă de 16 ani din Cluj-Napoca este cercetat pentru furt, după ce a fost surprins, marţi, într-un magazin din complexul comercial Alba Mall în timp ce a încercat să sustragă patru geci. Cu o zi înainte, acesta reuşise să mai fure şi alte haine, în valoare totală de 1.760 lei.

Marţi, 14 mai, la ora 11.25, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către angajatul unui magazin dintr-un complex comercial din Alba Iulia, cu privire la faptul că a surprins un tânăr în timp ce încerca să sustragă din magazin, mai multe articole vestimentare.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului l-au identificat pe S.A.C. (16 ani), din Cluj Napoca, iar în urma cercetărilor efectuate a rezultat că acesta a încercat să sustragă, cu ajutorul unei genţi, patru geci, în valoare de 479 de lei.

S-a stabilit de asemenea că luni, 13 mai, tânărul a sustras, din acelaşi magazin, 35 de tricouri si 7 perechi de pantaloni, bunuri în valoare totală de 1.760 lei.

Faţă de minor, poliţiştii au întocmit acte premergătoare sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracționale, precum şi pentru recuperarea prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax