Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un adolescent şi un tânăr din Alba Iulia reținuți de polițiști. Au furat ţigări, alcool şi dulciuri din magazine din oraş

Publicat

politie

Un tânăr de 21 de ani și un minor de 16 ani, ambii din Alba Iulia au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore și sunt propuși pentru arestare preventivă. Cei doi au comis şapte furturi din magazine. Prejudiciul estimat este de aproape 9.000 de lei, după ce aceştia au sustras ţigări, băuturi alcoolice şi dulciuri.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia i-au identificat, luni, pe doi tineri din Alba Iulia, despre care există suspiciunea că, în perioada 28 aprilie – 31 mai, au comis mai multe furturi pe raza municipiului.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că M.B.E., de 21 de ani şi T.A.Ş., de 16 ani, au comis şapte furturi din societăţi comerciale. Au sustras țigări, băuturi alcoolice şi dulciuri, în valoare de 8.900 de lei.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, s-a reușit recuperarea a 97 de pachete de ţigări, în valoare de 1.400 de lei.

Față de cei doi tineri a fost luată măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a celor doi tineri precum şi pentru recuperarea integrală a prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax