Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un albaiulian a sunat la 112, pentru că mama sa nu răspundea la telefon. Polițiștii au găsit-o în alt județ, unde se va căsători

Publicat

Un albaiulian a sunat la 112, speriat că mama sa, care suferă de mai multe afecțiuni medicale, nu răspundea la telefon. Polițiștii au găsit-o într-o comună din Caraș-Severin, la domiciliul unui bărbat pe care femeia de 63 de ani îl cunoscuse pe rețeaua de socializare. Cei doi urmează să se căsătorească.

Poliţia Municipiului Lupeni a fost sesizată marți, în jurul orei 11.30, prin S 112 de către o persoană din municipiul Alba Iulia, care a reclamat faptul că a apelat-o telefonic în repetate rânduri pe mama sa, o femeie în vârstă de 63 de ani, care domiciliază în municipiul Lupeni, iar aceasta nu i-a răspuns la telefon.

Potrivit IPJ Hunedoara, apelantul a mai precizat că femeia suferă de mai multe afecțiuni medicale și a solicitat efectuarea de verificări la domiciliul acesteia, fiind îngrijorat cu privire la starea acesteia.  

L adresa indicată s-a deplasat un echipaj de poliție și unul de pompieri, însă femeia nu a fost găsită în locuința sa. Poliţiştii au identificat o vecină a femeii, care le-a declarat că aceasta i-a lăsat cheia de la apartament, în 31 iulie, pentru a avea grijă de locuinţa sa şi i-a spus că pleacă la o „cunoștință” din municipiul Reșița, fără a putea oferi alte amănunte.  

Poliţiştii au efectuat o serie de verificări la unitățile spitalicești din zona Văii Jiului, la Autogara Normandia, precum şi în rândul taximetriștilor.

În urma activităților desfășurate, femeia a fost identificată în comuna Târnova, judeţul Caraș-Severin, la locuința unui bărbat despre care a declarat l-a cunoscut în urmă cu aproximativ două săptămâni pe o rețea de socializare şi cu care urmează să se căsătorească.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax