Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un albaiulian a urmărit şi prins doi adolescenţi care furaseră banii unui bărbat, în plină stradă

Publicat

Un albaiulian în vârstă de 31 de ani din Alba Iulia „a luat dreptatea pe cont propriu” şi a urmărit şi prins doi adolescenţi care furaseră o sumă de bani de la un bărbat, într-o intersecţie intens circulată din cartierul Cetate.

Tânărul a anunţat poliţia luni dimineaţa şi a relatat că a reușit să-i prindă pe cei doi hoţi. O patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia s-a deplasat la faţa locului, iar, din primele cercetări, a rezultat că doi minori, de 16 şi 17 ani, din Alba Iulia, i-au sustras unui bărbat de 42 de ani, din comuna Vidra, suma de 125 de lei, în timp ce se afla la intersecţia B-dul Revoluţiei cu Calea Moţilor din municipiul Alba Iulia. Au fost observaţi de tânărul de 31 de ani şi urmăriţi de acesta până pe strada George Bariţiu, unde au fost opriţi şi reţinuţi până la sosirea echipajului de poliţie.

Asupra celor doi minori a fost găsită suma sustrasă care a fost restituită păgubitului. Cei doi minori au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia unde poliţiştii le-au întocmit actele premergătoare cercetărilor sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Martorul

    marți, 11.06.2013 at 15:21

    Nu-i rau ca mai exista si cetateni cu simt civic. GG, sir!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax