Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cetățean american cu ordin de protecție, la Alba Iulia. Și-a bătut iubita. Ce au decis judecătorii

Publicat

pixabay free

Un cetățean american s-a ales cu un ordin de protecție pe o perioadă de 6 luni după ce și-a agresat concubina. Este vorba despre un bărbat, care la sfârșitul lunii octombrie a intrat în casă peste iubita sa și a bătut-o. 

Pe lângă că bărbatul are dosar penal, în data de 3 noiembrie 2022, magistrații au decis că nu mai are voie să se apropie la mai puțin de 100 de metri de femeia în cauză sau de locuința acesteia.

Potrivit IPJ Alba, la data de 27 octombrie 2022, în jurul orei 16,30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au fost sesizați de către o femeie, de 28 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că a fost victima unor infracțiuni.

CITEȘTE ȘI: Un american cu dosar penal în Alba Iulia: A intrat peste iubita sa în casă, a agresat-o și a distrus mai multe obiecte

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, în data de 27 octombrie 2022, în jurul orei 08,30, concubinul acesteia, în vârstă de 36 de ani, cetățean american, ar fi pătruns în locuința victimei, fără acordul acesteia, ar fi agresat-o, ar fi distrus bunuri din locuință și ar fi sustras obiecte.

În timpul procesului pentru emiterea ordinului de protecție, ”în data de 27.10.2022, intimatulpe fondul unor discuții în contradictoriu și a geloziei, în locuința părinților persoanei vătămate ,a lovit-o cu pumnii și picioarele pe concubina sa  cauzându-i leziuni traumatice ce au necesitat 7-8 zile de îngrijiri medicale”, se arată în motivarea instanței.

Drept urmare bărbatul în cauză nu se mai poate apropia de femeie la mai puțin de 100 de metri, timp de șase luni.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax