Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un an de la inaugurarea Serviciului Privat de Ambulanţă al Crucii Roşii Române Filiala Alba. Consultaţii gratuite la domiciliu, prin 112

Publicat

ambulanta crucea rosie

ambulanta crucea rosie 1 Filiala de Cruce Roşie din Alba aniversează împlinirea unui an de inaugurarea primului Serviciu privat de ambulanţă din judeţ. Din 1 august, va putea asigura în mod gratuit, prin 112, consultaţiile de urgenţă la domiciliu şi transport sanitar neasistat.

Acest serviciu a fost lansat în vederea completării serviciilor medicale deja autorizate de organizaţie, fiind deservit de patru ambulanţe dotate cu echipamente noi, conform standardelor în vigoare, precum şi de personal cu expertiză în această activitate.

Filiala de Cruce Roşie a Judeţului Alba a înregistrat din august 2015 până în prezent, 693 de solicitări pentru serviciile de ambulanţă.

ambulanta crucea rosie 2 Totodată, organizaţia comunică realizarea unui nou pas în dezvoltarea acestui serviciu: închierea contractului cu Casa de Asigurări de Sănătate Alba.

Prin urmare, începând din 1 august, Crucea Roşie Română Filiala Alba va putea asigura în mod gratuit, prin 112, consultaţiile de urgenţă la domiciliu şi transport sanitar neasistat.

Serviciul privat de Ambulanţă asigură consultaţii medicale de urgenţă la domiciliu, transport medical asistat şi neasistat în ţară şi străinătate, asistență medicală la competiții și/ sau manifestări sportive, întruniri diverse, manifestări publice, artistice, filmări, hoteluri, târguri și expoziții sau baze sportive și de agrement.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax