Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un angajat al Curții de Apel Alba Iulia s-a pensionat după 25 de ani de activitate. Mesajul reprezentaților instanței superioare

Publicat

Un angajat al Curții de Apel Alba Iulia, Ioan Muntean s-a pensionat. Acesta a lucrat în cadrul instanței sueprioare timp de 25 de ani. Reprezentații Curții de Apel Alba Iulia au transmis un mesaj pe Facebook, cu ocazia pensionării colegului lor. 

”După 25 de ani de activitate neîntreruptă ca inginer constructor (consilier) la Curtea de Apel Alba Iulia, Ioan Muntean intră de astăzi într-o nouă etapă, de prioritizare a proiectelor personale.

Îi mulțumim pentru întreaga activitate desfășurată și în special pentru contribuția importantă la demersurile de restaurare și modernizare a Palatului Justiției din Alba Iulia.

Întrucât momentul special al pensionării coincide cu aniversarea zilei sale de naștere, îl felicităm și îi urăm domnului Ioan Muntean mulți ani fericiți, cu sănătate și bucurii!”, au declarat reprezentații instanței superioare din Alba, într-o postare pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate