Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un angajat al Mănăstirii Râmeț, iertat de judecători după ce a pălmuit un copil. Cu ce l-a suparat minorul pe acesta

Publicat

Un angajat al Mănăstirii Râmeț a lovit un minor care se juca cu mingea pe lângă cabana mănăstirii. Deși fapta s-a petrecut în vara anului 2022, o decizie în instanță a venit abia la sfârșitul anului 2023. 

Scandalul dintre angajat și copil a pornit după ce minorul a dat cu mingea în tufa cu flori din fața cabanei. În data de 28 noiembrie 2023, magistrații Judecăoriei Aiud au dat o decizie în acest caz.

De asemenea, fapta care a dus la un dosar penal a fost detaliată în motivarea instanței.

În data de 19 iunie 2022, copilul ”minor în vârstă de 16 ani, se afla, împreună cu alţi trei minori, în apropierea cabanei mănăstirii Rîmeţ şi se jucau cu mingea, moment în care, unul dintre copii a aruncat mingea în florile din faţa cabanei.

Atunci s-a deplasat să-şi recupereze mingea, context în care, între aceasta şi suspect, care se afla în zonă, fiind angajat al mănăstirii, a urmat un schimb de replici. Cei doi şi-au adresat injurii, s-au împins reciproc, iar suspectul i-a aplicat o lovitură cu palma în zona feţei”, se arată în motivarea instanței.

După ce dosarul penal a fost deschis și a ajuns pe mâna magistraților, aceștia au concluzionat ca fapta este una izolată și că bărbatul poate fi iertat.

Mai mult de atât acesta a recunoscut ce s-a întâmplat și a regretat fapta. Drept urmare  dosarul a fost închis de magistrații Judecătoriei Aiud.

Decizia a fost definitivă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax