Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Un angajat al „Metalurgica” SA din Aiud a murit electrocutat. Efectua lucrări în incinta societăţii

Publicat

Un angajat al societăţii „Metalurgica” SA din Aiud a murit miercuri, după ce s-a electrocutat. Bărbatul în vârstă de 56 de ani se afla în timpul programului de serviciu.

Potrivit IPJ Alba, bărbatul efectua lucrări în incinta societăţii comerciale, fiind un accident de muncă.

Oamenii legii au iniţiat cercetările la faţa locului. Din primele informaţii, bărbatul a rămas prins între cablurile de curent electric. O echipă de inspectori ai ITM Alba, împreună cu şef serviciu Vasile Suciu s-au deplasat de urgenţă la Aiud.

Bărbatul efectua lucrări la un transformator electric de înaltă tensiune. Poliţiştii au intervenit pentru a coborî corpul victimei, rămas prins pe transformator, acţiunea fiind deosebit de periculoasă. Tensiunea care străbate transformatorul este de peste 100.000 de volţi.

UPDATE: Bărbatul care a murit pe platforma „Metalurgica” se numeşte Gheorghe Micula şi era de profesie electrician. Acesta a fost reangajat la societatea comercială în 2011, după ce fusese trimis în şomaj. Bărbatul efectua lucrări de curăţenie cu un aspirator industrial, iar, potrivit inspectorilor ITM, se pare că ar fi intrat în câmpul electric şi s-a electrocutat. Corpul victimei a fost transportat la morgă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: Accidente de muncă cu urmări grave, înregistrate anul trecut la firme din Alba: Zece persoane şi-au pierdut viaţa în urma acestor evenimente | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax