Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un angajat la salubritate din Blaj a furat suc şi îngheţată de la standurile comercianţilor aflaţi la festivalul de pe Câmpia Libertăţii

Publicat

Un bărbat din Blaj, angajat la firma de salubritate care asigura curăţenia zonei după terminarea Festivalului Blaj aLive de pe Câmpia Libertăţii, a sustras suc şi îngheţată de la două firme specializate în vânzarea produselor alimentare, profitând de neatenţia angajaţilor. A fost prins de jandarmi şi riscă să fie cercetat penal.

Incidentul s-a petrecut luni, 9 iunie, la ora 9.40, pe Câmpia Libertăţii din municipiul Blaj. Bărbatul respectiv este angajatul unei firme de salubritate din localitate şi, în timp ce făcea curăţenie, a observat că angajaţii celor două firme erau preocupaţi să strângă standurile organizate pe timpul Festivalului Blaj aLive, scăpând astfel marfa din vedere.  Drept urmare, a sustras mai multe recipiente cu suc şi pachete de îngheţată, pe care ulterior le-a ascuns într-o pubelă de gunoi pe care o avea asupra sa şi a plecat.

Constatând lipsa produselor, vânzătorii au apelat 112 şi, în scurt timp, în ajutorul acestora a sosit un echipaj de jandarmerie. Pornind de la relatările martorilor, principalul suspect a fost identificat ca fiind Ilie. S. (41 de ani), domiciliat în Blaj, asupra căruia au fost găsite produsele sustrase. Existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea de către acesta a infracţiunii de furt, a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate, act de sesizare ce va fi înaintat poliţiei pentru continuarea cercetărilor în cauză.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax