Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un apel pe Messenger și un muc de țigară l-au dat de gol pe un hoț din Alba. Cum și-a dat seama o femeie cine i-a intrat în casă

Publicat

Un apel pe Messenger și un muc de țigară l-au dat de gol pe un bărbat din Alba care a intrat într-o casă și a furat o sumă de bani. 

La mai bine de doi ani de la comiterea furtului, acesta a fost trimis în judecată. Dosarul a trecut, în 12 octombrie 2023, de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară și se va judeca la Judecătoria Blaj. 

În timpul anchetei, foarte importantă a fost declarația proprietarei din casa căreia au fost furați banii.

Aceasta a spus că bărbatul ”umbla după ea”, că tot îl vedea prin fața casei și, mai mult de atât, în noaptea furtului a sunat-o pe Messenger.

Un alt aspect a fost un muc de țigară pe care inculpatul l-a aruncat în fașa ușii de acces în casă.

Ce a făcut bărbatul

Potrivit motivării instanței, în 22 mai 2021, ”în jurul orei 24.00, inculpatul a pătruns pe poarta închisă dar neasigurată, în curtea imobilului situat în sat Sânmiclăuș, după care a intrat în casă pe ușa deschisă.

Inculpatul a observat că persoana vătămată dormea într-un pat, alături de concubinul acesteia și în continuare s-a deplasat în bucătărie, unde, dintr-un portmoneu aflat în vitrină, a sustras suma de 680 de lei”, se arată în documentul citat.

Un apel pe Messenger și un muc de țigară l-au dat de gol pe făptaș

În cursul urmăririi penale au fost administrate următoarele mijloace de probă: ”declarația acesteia în calitate de persoană vătămată, din care a reieşit că <inculpatul tot umblă după ea>, iar anterior comiterii faptei l-a observat în repetate rânduri în apropierea imobilului său.

În dimineața zilei de 23.05.2021, după ce a constatat lipsa banilor, a observat că în aplicația Messenger (de la Facebook) avea un apel pierdut de la inculpat, efectuat în jurul orei 4.00, iar în fața ușii de acces a găsit un muc de țigară.

Întrucât nici ea și nici concubinul ei nu fumează, a presupus că inculpatul este persoana care pe timpul nopții a pătruns în locuință și i-a sustras banii”, se mai arată în motivarea instanței.

Drept urmare, după toate probele administrate, polițiștii l-au putut plasa pe bărbat la fața locului. Acesta va fi judecat de magistrații din Blaj pentru furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax