Connect with us
Publicitate

AIUD

Un apel telefonic dat din Penitenciarul Aiud îl va aduce pe un fost deținut în fața magistraților. Ce greșeală a făcut bărbatul

Publicat

Penitenciarul Aiud

Un fost deținut al Penitenciarului de Maximă Siguranță Aiud va ajunge iar în fața instanței. Un telefon dat din penitenciar este motivul pentru care va fi iar judecat. 

Dosarul a primit undă verde din partea magistraților, iar acesta va fi judecat la Judecătoria Aiud.

În data de 4 aprilie 2024, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară. Fapta s-a petrecut în data de 26 martie 2020, în urmă cu patru ani.

Motivul pentru care bărbatul va fi judecat este nerespectarea unei măsuri impuse în urma condamnării pe care o avea de executat.

Mai exact, acesta avea interdicție din partea instanțelor de judecată să contacteze o persoană, care era victimă în cazul său.

Numai că acesta, cu ajutorul unui alt deținut a trecut peste interdicția judecătorilor și a sunat victima.

”În data de 26 aprilie 2020, ora 20:14, inculpatul în timp ce se afla încarcerat în Penitenciarul Aiud, a contactat-o telefonic pe persoana vătămată u sprijinul suspectului, care a intermediat acest apel, încălcând interdicția de a comunica cu persoana vătămată pe durata executării pedepsei principale de 6 ani 2 luni și 27 de zile”, se arată în motivarea instanței.

Drept urmare , bărbatul va fi judecat de magistrații din Aiud. Momentan nu a fost fixat un prim termen de judecată.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax