Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO UPDATE: ACCIDENT pe DN 75, aproape de Sălciua. TIR răsturnat pe malul râului Arieș. Un bărbat a fost rănit grav

Publicat

Un bărbat a fost rănit grav după ce un TIR s-a răsturnat pe malul râului Arieș, vineri, în jurul orei 15.00, pe DN 75, în zona localității Brăzești, comuna Sălciua.

Bărbatul rămăsese prins în cabina autovehiculului de mare tonaj, deformată în accident.

Potrivit reprezentanților ISU Alba, Stația de Pompieri Câmpeni a intervenit la un accident rutier produs DN 75, pe raza localității Brăzești, comuna Sălciua.

Din primele informații este vorba despre un autotren (care transporta două capuri tractor) ieșit de pe carosabil, cu pericol de a ajunge în râul Arieș.

În accident au fost implicate două persoane, din care una era încarcerată în cabina autotrenului.

La fața locului intervine o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD B2 în cooperare cu SAJ Baia de Arieș.

UPDATE, ora 15:15 – Potrivit IPJ Alba, traficul este îngreunat pe DN 75, din cauza unui accident rutier care s-a produs pe raza localității Brăzești, comuna Sălciua.

 

UPDATE, ora 15:25 – Potrivit ISU Alba, se lucrează pentru stabilizarea autotrenului și descarcerarea victimei.

UPDATE, ora 15:30 – Victima a fost descarcerată și predată echipajului medical, conștientă, suferind un traumatism toracic. Potrivit ISU Alba, ar fi vorba despre șoferul TIR-ului.

UPDATE, ora 17.00: Potrivit IPJ Alba, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un cap tractor cu remorcă în direcția Baia de Arieș – Turda, a pierdut controlul asupra acestuia, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în afara carosabilului, la o diferența de nivel de 5 metri, pe marginea râului Arieș.

În urma accidentului, un bărbat de 48 de ani, din comuna Baciu, județul Cluj, pasager în autovehicul, a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate.

sursă imagini: ISU Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax