Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Un autoturism a ieşit „în decor”, pe DN74A, la Abrud, din cauza vitezei. Şoferul a fost rănit

Publicat

O maşină s-a răsturnat în afara carosabilului, vineri după-amiaza, la 16.44, pe DN74A, în dreptul localităţii Abrud. Şoferul era singur în autoturism, în momentul producerii accidentului şi a fost transportat la spital.

Din primele informaţii, şoferul nu a adaptat viteza într-o curbă, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina pe marginea drumului. Acesta a fost transportat pentru îngrijiri la spitalul din Abrud.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că M.M.L., un bărbat în vârstă de 48 de ani, din comuna Mogoş, judeţul Alba, în timp ce conducea un  autoturism în direcţia Abrud – Cîmpeni, la km 2+980 m, pe raza oraşului Abrud,  nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă spre stânga a pierdut controlul asupra autoturismului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în şanţul din partea stângă a direcţiei de mers unde s-a răsturnat.

În urma accidentului, conducătorul autoturismului a suferit leziuni corporale uşoare, fiind transportat la spitalul din Abrud pentru acordarea de îngrijiri medicale.”

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax