Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Un autoturism a lovit o căruţă pe DJ107G, între Copand şi Căptălan, zona Noşlac. Două persoane au fost rănite

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut sâmbătă seara pe DJ107G, între localităţile Copand şi Căptălan (comuna Noşlac, lângă Ocna Mureş). Un autoturism a lovit o căruţă care circula pe carosabil. Două persoane care se aflau în atelaj au fost rănite şi transportate la spital.

UPDATE: Autoturismul care a lovit căruţa este un Seat Ibiza înmatriculat în Alba, în care se aflau un tânăr şi prietena acestuia. În atelaj se aflau trei persoane, însă doar două  – o femeie de aproximativ 75 de ani şi un bărbat de aproximativ 40-45 de ani – au fost transportate la spitalul din Alba Iulia, din cauza leziunilor suferite. Din primele informaţii, aceştia au suferit fracturi.

UPDATE1: Potrivit IPJ Alba, “la ora 20.35 pe DJ 107 G, la km 7, P.R.R., o tânără de  27 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Găbud – Noşac, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu o căruţă condusă de un bărbat de 61 de ani, din comuna Noşlac.

În urma accidentului, conducătorul căruţei, precum şi P.N.B.,. de 34 de ani şi o femeie de 60 de ani, ambii pasageri în căruţă au fost transportaţi la spitalul din Aiud, de unde ultimii doi au fost transferaţi în spitalul din Alba Iulia, prezentând multiple leziuni.

Atât conducătoarea autoturismului cât şi căruţaşul au fost testaţi cu aparatul alcooltest care a evidenţiat faptul că nici unul nu era sub influenţa alcoolului în momentul producerii accidentului.”


Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax