Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Mercedes Vito mistuit de flăcări la Cugir. Proprietarul crede că este vorba despre un act de vandalism, din gelozie

Publicat

Polițiștii din Alba continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care un autoturism staționat pe strada Viilor din Cugir a ars în proporție de 95%. Este vorba despre un Mercedes Vito, iar proprietarul susţine că a fost un act de vandalism.

Joi noaptea, la ora 4.00, Poliţia Cugir a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că în faţa unui imobil situat pe strada Viitorului din oraş ardea un autoturism. La faţa locului s-a deplasat patrula de siguranţă publică şi pompierii voluntari din cadrul Primăriei Oraşului Cugir, care au stins incendiul. Autoturismul, ce aparţine unui cetăţean din Cugir, a ars în proporţie de 95%.

Cauza incendiului urmează să fie stabilită de către specialişti din cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Alba, în funcţie ce concluziile acestora, cercetările fiind continuate.

UPDATE: Maşina care a luat foc este un Mercedes Vito. Un vecin din blocul în faţa căruia a izbucnit incendiul a sunat de urgenţă la 112.

Potrivit reprezentantilor  Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Cugir, echipajul a intervenit pentru a stinge flăcările ce au cuprins toată maşina. Apelul fost făcut în jurul orei 4.05, iar la faţa locului pompierii au ajuns după 5 minute.

Pompierii nu au avut o misiune uşoară, pentru că exista pericolul ca rezervorul maşinii să explodeze şi să afecteze locuinţele din zonă. Au intervenit cu o autospecială cu apă, reuşind să stingă flăcările.

Proprietarul, Ciprian Grozav, susţine că maşina i-a fost incendiată şi că, anul trecut, un BMW ce-i aparţinea a avut aceeaşi soartă. Ambele maşini erau înmatriculate şi asigurate în Spania. Omul a indicat şi un suspect, despre care a dat detalii poliţiei, iar ancheta este în desfăşurare, potrivit declaraţiilor acestuia. Grozav a avut în trecut o relaţie cu o femeie căsătorită şi presupune că actul de vandalism este cauzat de soţul gelos, care ar avea antecedente penale.

Ionela MARA, Ionela MIHU

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax