Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un avion nu a putut decola din Cluj-Napoca spre Munchen din cauza greutății. 15 pasageri, debarcați din aeronavă

Publicat

Situație mai puțin obișnuită pe aeroportul din Cluj-Napoca. Un avion cu destinația Munchen nu a putut decola din cauza greutății. În urma incidentului, 15 persoane au fost nevoite să rămână la sol.

Incidentul a avut loc pe data de 4 august, pe zborul Cluj-Napoca – Munchen (Germania). După îmbarcarea în avion, comandantul aeronavei le-a transmis pasagerilor că există o problemă de greutate, iar angajații vor reorganiza bagajele în cală.

Ulterior, scrie Europa Press, comandantul avionului a cerut ca 15 dintre călători să coboare din aeronavă și să se întoarcă în terminal, cu tot cu bagajele personale.

Potrivit directorului Aeroportului Internațional Avram Iancu din Cluj-Napoca, David Ciceo, siguranța zborului este pe primul loc.

„Comandantul poate lua orice decizie, astfel încât zborul să se desfășoare în siguranță. Pasagerii rămași la sol au fost rerutați pe alte zboruri și au primit compensațiile corespunzătoare, conform reglementărilor europene. Există o despăgubire de 250 de euro, dacă nu sunt motive tehnice, deci trebuie să fie rerutați, să li se asigure hotel, masă și 250 de euro”, a precizat David Ciceo, la Digi24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax