Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un avion Tarom care mergea spre Egipt a aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni, după ce pilotul ar fi rămas inconștient

Publicat

Compania TAROM a informat sâmbătă că aeronava care efectua zborul RO 7673 pe ruta Timișoara-Hurghada a efectuat o aterizare de urgenţă din cauza unei urgențe medicale a unui membru al personalului de comandă. 

„La bordul aeronavei se aflau 184 de pasageri, iar siguranța acestora și a echipajului nu au fost puse în pericol nici o clipă.

Aeronava a aterziat în condiţii de maximã siguranţă pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, iar pilotul a fost preluat de către o echipă medicală.

Zborul RO 7673 va decola în cel mai scurt timp către Hurghada – destinația finală, estimăm ora locală 18:00”, au precizat reprezentanții Tarom.

Pilotul Aeronavei a fost transportat la spitalul Elias, el și-ar fi revenit după epidosul de lipotimie care l-a lăsat inconștient mai multe minute.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax