Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un băiat de 12 ani şi-a pierdut viaţa într-un accident, la intrare în localitatea Jidvei

Publicat

Un băiat de 12 ani şi-a pierdut viaţa, sâmbătă dimineaţa, în urma unui grav accident de circulaţie, ce a avut loc pe DJ 107F, la intrare în localitatea Jidvei. Băiatul se întorcea împreună cu părinţii şi fratele său de la o nuntă, dar, din cauza oboselii, şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un cap de pod. Din nefericire, impactul i-a produs băiatului răni cauzatoare de moarte.

Victima se afla într-o maşină marca Ford Fiesta, împreună cu familia şi se întorceau de la o nuntă. Accidentul a avut loc în jurul orei 5.00. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii şi echipaje ISU, care au intervenit pentru descarcerarea pasagerilor. Aceştia au fost transportaţi de urgenţă la spital, în stare gravă. Băiatul de 12 ani nu a mai putut fi salvat. Familia are domiciliul în localitatea Jidvei.

Vă ataşăm comunicatul ISU Alba:

„Garda de Intervenţie Blaj a fost solicitată la ora 5.20, pentru a interveni la un accident de circulaţie produs pe DJ 107, pe raza localităţii Jidvei, unde un autoturism în care se afla o familie cu 2 copii (de 12 şi 17 ani) a lovit un cap de pod. În urma impactului, a rezultat decesul copilului de 12 ani şi încarcerarea şoferului. Ne-am deplasat la faţa locului cu 1 autospecială de lucru cu apă şi spumă şi 1 ambulanţă SMURD. S-au întreprins acţiunile de descarcerare a şoferului, de acordare a primului ajutor şi de transportare a celor 3 victime, împreună cu Serviciul de Ambulanţă, la Spitalul Municipal Blaj”.

Vă prezentăm şi comunicatul trimis luni de IPJ Alba:

„La data de 18.09.2011, ora 05,20, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe DJ 107, pe raza localităţii Jidvei, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj şi lucrătorii Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei, care au constatat că pe DJ 107, la km 68+400 metri, I.V., de 49 de ani, din comuna Jidvei, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Blaj-Jidvei, datorită oboselii acumulate, într-o curbă uşoară la stânga a pătruns pe contrasens, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune frontală cu un cap de pod. În urma accidentului un minor de 12 ani, fiul conducătorului auto ce se afla pe locul din spate al conducătorului auto a decedat la locul producerii accidentului, iar soţia acestuia, în vârstă de 42 de ani şi celălalt fiu în vârstă de 17 ani, au fost transportaţi la spitalul din Blaj unde au rămas internaţi.

Conducătorul auto a suferit leziuni corporale grave la nivelul toracelui, fiind transportat la Spitalul Judeţean Cluj pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Cercetările sunt continuate”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. dodo

    duminică, 18.09.2011 at 11:31

    gabita nu te vom uita niciodata :((

  2. CIPRI

    duminică, 25.09.2011 at 12:31

    CONDOLEANTE FAMILIEI , DACA AVETI NEVOIE DE UN SPRIJIN FINANCIAR PT. INMORMANTARE CONTACTATI-MA LA NR. 0765.773.189

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax