Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat a ajuns la spital în urma unui accident rutier în Oarda de Sus. Şoferiţa a scăpat fără leziuni

Publicat

pol

Un accident rutier s-a petrecut sâmbătă după-amiază în Oarda de Sus. O persoană a fost rănită și transportată la Spitalul Județean Alba.

Un autoturism s-a lovit de un gard și a ajuns în afara părții carosabile. Şoferiţa a pierdut controlul mașinii, din cauza vitezei și s-a izbit de un gard de pe str. Victoriei din Oarda de Sus. În urma impactului, mașina a ajuns în afara părții carosabile. Pasagerul din dreapta, un bărbat, a fost transportat la spital.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la data de 28.07.2012, ora 14.26, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au fost sesizați cu privire la producerea unui accident de circulație, pe strada Victoriei din localitatea Oarda de Jos, județul Alba.

Din primele cercetări, echipa de polițiști deplasă la fața locului a constatat faptul că o femeie, M.L.G. de 30 de ani, din municipiul Alba Iulia, județul Alba, în timp ce conducea autoturismul, nu a adaptat viteza de deplasare pe carosabil în pantă, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un gard din beton al unui imobil, după care s-a răsturnat pe partea carosabilă.

În urma producerii accidentului, M.S.G. de 46 de ani din localitatea Oarda de Sus, pasager în autoturism, a suferit leziuni corporale ușoare, fără să rămână internat în spital.

Față de M.L.G., cercetările sunt continuate de către polițiști sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax