Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat a amenințat un polițist din Alba Iulia că îl va ucide pe el și familia sa. În trecut a omorât un om în bătaie

Publicat

politie noaptea

Un bărbat a fost trimis în judecată pentru ultraj, după ce a amenințat un polițist care l-a legitimat pe o stradă din Alba Iulia, în miez de noapte.

Bărbatul care a stat timp de 10 ani în închisoare după ce a comis un omor, l-a amenințat pe polițist cu bătaia, că îl omoară, dar și că îi ucide și familia.

De asemenea, amenințările au continuat și în secția de Poliție a municipiului Alba Iulia, transmit procurorii care l-au trimis în judecată pe bărbat.

Bărbatul a fost trimis în judecată pentru ultraj, iar dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Alba Iulia. Dosarul a fost înregistrat pe 27 ianuarie, însă nu a primit un prim termen de judecată.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, ”la data de 20.12.2021, în intervalul orar 02.40 – 05.00, inculpatul C. a amenințat-o pe persoana vătămată L., agent de poliție, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, că îl bate, că îl omoară precum și că îi omoară familia, faptele de amenințare având loc atât pe un bulevard din Alba Iulia, unde inculpatul a fost legitimat de către agentul de poliție, cât și în incinta sediului Poliției municipiului Alba Iulia, faptele de amenințare fiind de natură a-i produce persoanei vătămate o stare de temere, temere ce i-a fost și cauzată.

Inculpatul a săvârşit fapta în stare de recidivă postexecutorie, respectiv după executarea unei pedepse de 10 ani închisoare dispusă pentru comiterea infracțiunii de omor”, se arată în comunicatul procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Condamnat la 10 ani pentru omor

În trecut, inculpatul a fost condamnat la 10 ani pentru omor, după ce în data 17 octombrie 2011, în Cugir, alături de alți doi bărbați a bătut un bărbat care a decedat la spital.  Cei trei tineri au intrat cu scopul jafului în curtea şi locuinţa victimei, căreia i-au aplicat mai multe lovituri peste corp, cu diverse obiecte contondente şi ascuţite, cauzându-i leziuni care au condus la decesul acesteia. bărbatul, de 62 de ani, a murit la spital.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax