Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Un bărbat a fost găsit mort într-o fântână pe un câmp, între localitățile Colibi și Secășel. Plecase de acasă luni, după apă

Publicat

Un bărbat în vârstă de 67 de ani a fost găsit decedat, miercuri după-amiaza, după ce căzuse într-o fântână de pe un câmp, între localitățile Colibi și Secășel, din județul Alba.

Din informațiile polițiștilor, bărbatul a fost găsit în fântână de un cioban. Cel mai probabil, acesta căzuse în fântână în timp ce încerca să tragă apă, iar, potrivit unor săteni, plecase de acasă, după apă, luni, cu mașina. Autoturismul său personal, cu care se deplasase în câmp, se afla în apropierea fântânii.

Întrucât fântâna se află în câmp între cele două localități, un loc nefrecventat de oameni, bărbatul a fost găsit abia după două zile, de către primul trecător, ciobanul.

Un echipaj al poliției s-a deplasat la fața locului pentru investigații.

Potrivit IPJ Alba, “în data de 18.07.2012, ora 13.32, polițiștii din cadrul Secției 8 de Poliţie Rurală Şpring au fost sesizați prin apel de urgență 112, cu privire la decesul unei persoane de sex masculin.

În urma sesizării, echipa operativă de polițiști s-a deplasat la fața locului și, în urma primelor cercetări ale polițiștilor, s-a constatat faptul că  D.V. de 67 de ani din Alba Iulia era înecat într-o fântână, pe câmp, pe raza comunei Colibi.

În urma examinării sumare a cadavrului, polițiștii au constatat că acesta nu prezenta urme de violenţă.

Pentru stabilirea cauzei exacte a decesului, cadavrul a fost transportat şi depus la Morga Spitalului Județean Alba, în vederea efectuării necropsiei, urmând ca, în funcție de concluziile medico-legale, să fie dispuse măsurile legale.”

Precizăm că în mai multe sate din judeţul Alba, locuitorii au rămas fără apă potabilă, din cauza secetei. Majoritatea fântânilor au secat, iar localnicii sunt alimentaţi cu apă de personalul ISU, cu cisterne.

UPDATE: Reprezentanţii IPJ Alba au precizat că „în urma efectuării necropsiei de către medicul legist, la Morga Spitalului Județean Alba, s-a stabilit faptul că decesul bărbatului în vârstă de 67 ani, D.V., a  survenit asfixiei  mecanice  prin înec.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax