Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat a fost oprit de polițiștii din Alba Iulia, în miez de noapte, pe o stradă din oraș: Motivul pentru care a fost reținut

Publicat

politie noaptea

Un bărbat din Alba Iulia a fost oprit în miez de noapte, de polițiștii din Alba Iulia, pe o stradă din centrul orașului. Când l-au verificat acesta avea asupra sa mai multe bunuri care erau furtate din două mașini. Acum bărbatul este cercetat pentru furt calificat. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 30 septembrie 2022, în jurul orei 01,00, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au depistat, pe strada Teilor din municipiu, un bărbat de 36 de ani, din Alba Iulia, care avea asupra sa mai multe bunuri.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că în noaptea de 29/30 septembrie 2022, bărbatul ar fi pătruns, prin efracție, în două autoturisme parcate pe două străzi diferite din municipiul Alba Iulia și ar fi sustras un portmoneu, bani, carduri și acte.

Față de acesta a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, transmit polițiștii din Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax