Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Un bărbat a fost prins în podul unui bar din Alba Iulia, după ce furase ţigări, bani şi alte bunuri din local

Publicat

Un bărbat a fost găsit de poliţişti, ascuns în podul unui local din Alba Iulia, în noaptea de duminică spre luni, după ce a furat mai multe pachete de ţigări, bani şi alte bunuri din bar.

Poliţia a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, după ce se declanşase sistemul de alarmă al barului, luni, la ora 00.03. La faţa locului, poliţiştii l-au descoperit pe C.C.A. (31 de ani), din Alba Iulia, în podul localului, având asupra lui bunurile furate din bar.

Tânărul este cercetat în continuare pentru furt calificat.

UPDATE: În urma extinderii cercetărilor în ceea ce-l priveşte pe C.C.A., s-a stabilit faptul că acesta este suspect şi de comiterea şi a altor furturi comise pe raza municipiului Alba Iulia. Astfel, în urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat faptul că, în noaptea de 15/16.08.2010, C.C.A. a pătruns prin efracţie în sediul unei societăţi comerciale, de unde a sustras suma de 4.000 lei şi un telefon mobil, iar în perioada 13-15.11.2010 a pătruns în incinta unui alte societăţi comerciale şi a sustras o sumă de bani şi un telefon mobil.

Învinuitul a fost reţinut pentru o perioadǎ de 24 de ore şi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, care a dispus faţă de acesta măsura obligării de a nu părăsi localitatea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax