Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Un bărbat a fost rănit după ce un copac a căzut peste el, în comuna Horea. A ajuns la Spitalul din Câmpeni cu o ambulanță SMURD

Publicat

Un bărbat de 58 de ani a fost rănit vineri după-amiaza după ce un fag a căzut peste acesta. Bărbatul, care prezenta o plagă tăiată la nivelul piciorului drept, a fost transportat de un echipaj SMURD la Compartimentul Primiri Urgențe din Câmpeni. 

Potrivit ISU Alba, echipajul SMURD din cadrul Stației de pompieri Câmpeni a fost solicitat să intervină în cooperare cu SVSU Horea pentru acordarea primului ajutor medical la o persoană în Pătruțești, comuna Horea.

Din informațiile primite prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 ar fi fost vorba despre un fag căzut pe o persoană de sex masculin, aproximativ 58 de ani.

După preluarea și evaluarea persoanei de către echipajul SMURD Câmpeni, acesta prezenta o plagă tăiată la nivelul membrului inferior drept, fiind în stare de conștiență.

După evaluarea și acordare primului ajutor calificat de către echipajul SMURD, bărbatul a fost preluat și transportat de către aceștia la CPU Câmpeni, conștient, cooperant.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax