Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat a fost scos cu poliția dintr-un magazin Kaufland din Alba. Motivul: A început să bea bere și whisky printre raioane

Publicat

Un dosar de furt a fost recent închis de judecătorii din Blaj. Este vorba despre cazul unui bărbat care a intrat în magazinul Kaufland din localitate și a început să bea printre raioane. 

Cazul a fost închis în data 13 februarie 2024, deși s-a petrecut în data de 12 decembrie 2021.

Atunci bărbatul a intrat în magazin s-a dus direct la raionul cu băuturi alcoolice și a început să bea. Un agent de securitate a mers către bărbat pentru a-l opri din băut.

Însă bărbatul a refuzat acest lucru și a fost nevoie de intervenția poliției pentru a-l scoate afară din magazin.

(…) bărbatul a pătruns în interiorul agentului comercial Kaufland  deplasându-se la raionul cu băuturi alcoolice, iar de pe raft a sustras o sticlă de whisky de 0,2 litri, o sticlă de bere marca Neumarkt de 1 litru, pe care le-a desfăcut și le-a consumat în interiorul unității.

Martorul  angajat al societății de pază, declară faptul că a fost direcționat de dispecer către raionul unde se afla numitul pentru a-l opri din a mai consuma produse de pe raft.

Ajuns în dreptul lui, suspectul a fost însoțit la una dintre casele de marcat, solicitându-i-se să achite contravaloarea băuturilor alcoolice consumate până în acel moment. Suspectul a refuzat acest lucru, motiv pentru care s-a cerut intervenția organelor de politie, au notat magistrații.

Deoarece prejudiciul cauzat (17 lei) este foarte mic față de cât ar însemna continuarea procesului, magistrații au decis să închidă dosarul penal. Decizia fost luată în data de 13 februarie 2024 și a fost definitivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax