Connect with us
Publicitate

AIUD

Un bărbat a încercat să fure bunuri din casa unui localnic din Aiud. A fost prins într-un local din Alba Iulia

Publicat

politie noaptea

Un bărbat care a intrat într-o casă din Aiud și a încercat să fure mai multe bunuri a fost surprins de proprietar. După ce a fugit, polițiștii au început o anchetă și l-au depistat pe bărbat într-un local de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia. Acesta este un cunoscut al poliției, din Târnăveni județul Mureș. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 24 septembrie 2020, în urma unui apel prin 112, primit de la un cetățean din Aiud care a semnalat faptul că a surprins în locuință o persoană care încerca să sustragă bunuri, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au demarat activitățile de cercetare în vederea identificării acestuia.

Cu ajutorul semnalmentelor furnizate de victimă, persoana bănuită de tentativa de furt a fost depistată și reținută, în apropierea unui bar de pe b-dul Transilvaniei din municipiu.

Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, din Târnăveni, județul Mureș, cunoscut cu antecedente penale, a fost condus la sediul Poliției Municipiului Aiud unde a fost audiat, iar față de acesta a fost luată măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, pentru tentativă de furt, urmând ca în cursul zilei de azi, 25 septembrie, să fie prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax