Connect with us
Publicitate

CUGIR

Un bărbat a intrat într-un local din Cugir și a distrus totul în jurul său. Un an mai târziu magistrații l-au trimis în judecată

Publicat

Un bărbat din Cugir care a intrat într-un bar și a făcut prăpăd în jurul său va fi judecat pentru mai multe capete de acuzare. 

Este vorba despre o faptă care s-a petrecut în urmă cu aproape un an, dar care a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară în data de 25 octombrie 2023. 

Mai exact, magistrații din Alba Iulia au admis rechizitoriul procurorilor și au dispus începerea judecății.

Bărbatul a intrat în local, în data de 30 noimembrie 2022, în jurul orei 17:15. Atunci, l-a amenințat pe patron că îi va distruge bunurile din bar, ”iar la scurt timp a luat un scaun și a lovit mai multe obiecte de mobilier, distrugând un alt scaun și panoul pe care erau afișate produse și prețurile acestora”, au notat procurorii.

Patronul este și cel care l-a oprit pe bărbat, dar a fost amenințat ”că îi va distruge tot localul dacă va sesiza organele de poliție”, se mai arată în motivarea instanței.

Fapta nu a rămas fără urmări și în data de 25 octombrie, dosarul a primit undă verde pentru a fi judecat.

Bărbatul va ajunge în fața judecătorilor pentru două capete de acuzare: distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Momentan dosarul nu a primit un prim termen de judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax