Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat a murit, după ce a fost călcat de roata unei autoutilitare

Publicat

pol

Pe un drum neamenajat din afara localităţii Cugir a avut loc un accident, în urma căruia o persoană a decedat.

Poliţia a fost sesizată, marţi, de către lucrători ai Ocolului Silvic Cugir, despre moartea unui angajat pe perioadă determinată al unei firme contractate de instituţie. Din primele cercetări efectuate la locul evenimentului, s-a stabilit faptul că, în timp ce împrăştia, împreună cu o altă persoană, material antiderapant dintr-o autoutilitară, aflată în mers pe direcţia Cugir –  Canciu, D.I. (46 de ani) din Cugir s-a dezechilibrat şi a căzut între roţile autoutilitarei, fiind călcat pe cap cu roata din dreapta spate. În urma acestui accident, victima a decedat pe loc.

Autoutilitara era condusă de un cugirean de 39 de ani, care a  fost transportat la Spitalul orăşenesc Cugir, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La faţa locului s-au deplasat şi inspectori din cadrul ITM Alba. Conform hotărârii Consiliului Judeţean Alba, instituţie care administrează DJ 704, acest sector de drum nu este deschis circulaţiei publice, astfel că evenimentul nu se încadrează în categoria accidentelor de circulaţie.

În continuare, se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax