Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat a provocat un accident rutier și a amenințat cu moartea trei polițiști din Alba Iulia. Pedeapsa primită pentru ultraj

Publicat

politie noaptea

Un bărbat a fost condamnat recent, la Judecătoria Alba Iulia, pentru ultraj. Acesta a amenințat cu moartea trei polițiști, care au intervenit după ce a produs un accident rutier. 

Decizia instanței a fost dată în 10 aprilie 2024, în primă instanță. 

Faptele pentru care bărbatul a fost condamnat au avut loc în noaptea de 24 septembrie 2023, în parcarea de la Kaufland din Alba Iulia. Au continuat la Spitalul de Urgență și în sediul poliției.

Mai exact bărbatul a provocat un accident rutier, iar la fața locului au intervenit cei trei polițiști.

În momentul în care polițiștii au încercat să îl testeze cu aparatul etilotest, bărbatul a început să devină violent. A început să aducă amenințări cu moartea și să îi înjune pe cei trei oameni ai legii.

Printre amenințările spuse de bărbat, magistrații au evidențiat, următoarele. Acesta a spus că îi va prinde pe stradă când sunt îmbrăcați în civil și îi va bate.

Apoi că pe unul dintre ei că ”îl va lega cu lanţuri în maşină şi îl va omorî, menţionând că îşi asumă ceea ce spune”, au precizat judecătorii.

Toate amenințările au fost înregistrate de body-cam-ul polițiștilor.

”o să îl târăsc după maşină, tu ascultă-mă ce îşi spun eu. O să îl leg după maşină de gât şi o să-l târăsc. Fac puşcărie 20 ani. De faţă cu camera. Fac puşcărie 2 ani. Dar eu îl târăsc de gât şi îl omor”, a spus bărbatul în seara respectivă.

Pedeapsa primită

Pentru cele trei fapte de ultraj a fost condamnat la câte nouă luni de închisoare. În total prin calcul judecătoresc, a fost condamnat la o pedeapsă de 1 an şi 3 luni închisoare cu suspendare.

Momentan decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Petru

    vineri, 12.04.2024 at 20:47

    Unde-i lege nu-i tocmeală..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax